Bleken

Tanden bleken

In onze praktijk wordt het “Zoom” systeem toegepast om tanden te witten (bleken). Zoom is een technisch geavanceerd systeem dat veilig en effectief in ongeveer 1 uur de tanden bleekt. De behandeling is ideaal voor mensen die direct resultaat willen zien.

Wat is “zoom”?

“Zoom” is de enige bleekmethode welke uw tanden tot 8 tinten lichter maakt in slechts 45 minuten. Door de nieuwe natriumvrije short ARC lamp zorgt dit bleeksysteem voor ongeëvenaarde resultaten.

De totale behandeling duurt ongeveer 90 minuten (inclusief voorbereiding, nabehandeling door fluoride van het gebit en instructie). U krijgt tevens een uitgebreide instructiefolder mee met adviezen en tips om uw gebit hierna zo wit mogelijk te houden. Het resultaat is veelal blijvend, zeker als u de tanden onderhoudt met een whitening tandpasta.

Neem contact met ons op

Wilt u zich goed voelen, er goed uitzien en een mooie witte lach hebben? Zet dan nu de eerste stap. De tandarts zal kijken of u in aanmerking komt voor deze behandeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

De kosten van deze behandeling bedragen ongeveer 380 euro.

Tandartspraktijk K. Ehsaee
024-3583273
Promenade 27
6581 BW Malden