Spoedgevallen

Voor ongelukken, nabloedingen en hevige pijn, van maandag t/m donderdag  buiten de reguliere openingstijden en vrijdagmiddag vanaf 12.00uur en in het weekend en op feestdagen kunt u de Tandartsspoedpraktijk (TSP) raadplegen, telefoon 0900-8276456. TSP Nijmegen
Weg door Jonkerbos 106 6532 SZ Nijmegen zie de site  
 www.tandartsspoedpraktijk.nl

Wij willen u erop wijzen dat tijdens de spoedgevallendienst overdag tijdens praktijkuren u voldoende contant geld bij zich heeft, pinnen is niet mogelijk.

CORONA UPDATE

Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt alleen nog patiënten te zien die acute pijnklachten hebben waarvan de behandeling niet tot een later moment kan worden uitgesteld.

Dit betekent dat we de komende tijd alleen de volgende klachten zullen behandelen:

  • ontstekingen aan een zenuw met veel acute pijn
  • trauma met ernstig tandletsel : losse, verplaatste of uitgevallen tand
  • nabloedingen
  • patiënten met slikklachten na een recente tandheelkundige behandeling

Voor alle tandheelkundig gerelateerde pijnklachten geldt dat U eerst contact opneemt met uw eigen tandarts. Veel tandartspraktijken zijn de komende tijd gesloten voor reguliere afspraken maar zijn wel tijdens de normale openingstijden bereikbaar voor pijnklachten. We raden U dan ook aan altijd eerst met uw eigen tandarts contact op te nemen.
Alleen wanneer U buiten de reguliere openingstijden van uw eigen tandarts een van de eerder genoemde pijnklachten heeft kunt U contact met ons opnemen op ons algemene nummer.

Onze ziekenhuizen kampen met ernstige zaken en agv de uitbraak van het coronavirus is het van belang onze niet acute behandelingen voor onbepaalde tijd te staken. Dit heeft onder meer te maken met herverdeling en beschikbaarheid van medische hulpmiddelen. Verder is het ziekenhuis beleid om (poliklinische) bewegingen in het ziekenhuis tot een absoluut minimum te beperken.

Verder verzoeken wij U om niet naar het ziekenhuis te komen indien U verschijnselen vertoond van een mogelijke besmetting met het coronavirus (hoesten, griepverschijnselen, koorts, pijn op de borst). Het dringende advies is om in dat geval uw huisarts te bellen, zij zullen U verder adviseren.

Indien na tussenkomst van een huisarts blijkt dat er tandheelkundig probleem is dat niet langer kan wachten en U kan niet naar het ziekenhuis komen omdat u verschijnselen vertoond van een mogelijke besmetting met het coronavirus dan zal onze tandarts U terugbellen. Indien van toepassing zal onze tandarts een recept sturen naar uw apotheek waar U deze medicijnen kan laten ophalen. De behandeling zal dan op een later moment plaatsvinden.

Wij danken U voor uw begrip en medewerking.

De Tandartsspoedpraktijk